DOLAR 32,3373 0.17%
EURO 35,1798 -0.04%
ALTIN 2.244,070,04
BITCOIN 2102926-5,21%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ziraat Bankası’na yeni Genel Müdür

Ziraat Bankası’na yeni Genel Müdür

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar: Bankamızın bir bankadan daha fazlası olmasının mimarlarının başında gelen Sayın Hüseyin Aydın’a yapmış olduğu üstün hizmetlerinden ötürü şahsım ve Ziraat Bankası ailesi adına şükranlarımı sunuyorum. Temsil edeceğim görevin mesuliyetinin farkında olarak, ülkemize ve bankamıza hizmet etme yolunda gayretle çalışacağım

ABONE OL
26 Mart 2021 13:29
Ziraat Bankası’na yeni Genel Müdür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası’nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar oldu

İSTANBUL (AA) – Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar atanırken, bankanın yönetim kurulu başkanlığına Burhaneddin Tanyeri getirildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası Genel Müdürlük görevine Alpaslan Çakar getirildi. 15 Temmuz 2011’den bu yana Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Aydın, bankanın bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu sonrası görevini Alpaslan Çakar’a devretti. Alpaslan Çakar, bankanın Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Bankanın Yönetim Kurulu Başkanlığına da Burhaneddin Tanyeri getirildi. Devir teslim töreni, Ziraat Bankası’nın Ankara’daki Tarihi Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleştirildi.

Açıklamada törendeki görüşlerine yer verilen Hüseyin Aydın, bu vazifelerin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, “1983 yılında ilk göreve başladığım son 10 yıldır da Genel Müdür olarak hizmet verdiğim Ziraat Bankası’nda görevimi çok değerli bir çalışma arkadaşıma devretmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Alpaslan Bey’in bankamız için gösterdiği gayretler Genel Müdür unvanıyla da artarak devam edecektir. Ülkemiz ve Bankamız için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine atanan Alpaslan Çakar ise şunları kaydetti:

“Bankamızın bir bankadan daha fazlası olmasının mimarlarının başında gelen Sayın Hüseyin Aydın’a yapmış olduğu üstün hizmetlerinden ötürü şahsım ve Ziraat Bankası ailesi adına şükranlarımı sunuyorum. Ziraat’in Türkiye’nin en etkin ve önemli bankalarından biri olmasında önemli işler yapmış, büyük bir değişim dönüşüm projesine imza atmış, bankacılık sektörünün kıymetli bir üstadından bu görevi almak benim için gurur verici. Temsil edeceğim görevin mesuliyetinin farkında olarak, ülkemize ve bankamıza hizmet etme yolunda gayretle çalışacağım.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.